AIVOTERVEYTEEN keskittyvä valmennuspäivä

PÄÄPÄIVÄ 

tuo täsmätyökalut työn suunnitteluun ja työhyvinvointiin aivoterveys huomioiden!

ETÄRYHMÄVALMENNUS TULOSSA ELOKUUSSA 2021!

Investointi: 247€ + alv24% / osallistuja. Ryhmään mahtuu 20 osallistujaa.

Aivoterveydestä huolehtiminen ei ole vain yrityksen osaamispääomasta huolehtimista. Se on yrityksen pääomasta huolehtimista.

Pääpäivä on nimensä mukaisesti aivoterveyteen keskittyvä valmennuspäivä, jonka tavoitteena on tuoda täsmätyökalut aivoterveyden tukemiseen.

Osallistava ja käytännönläheinen valmennus pureutuu aivoterveyden osatekijöihin ja tuo osallistujalle konkreettisia, arkeen heti sovellettavia työkaluja oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseksi.

Valmennuksessa keskitytään erityisesti siihen, miten työtä voidaan kehittää hyvinvointia tukevaksi, jotta voimavaroja ja energiaa riittää tasapainoiseen ja hyvään arkeen.

MITÄ ON AIVOERGONOMIA?

MIKSI AIVOTERVEYTEEN KANNATTAA KIINNITTÄÄ HUOMIOTA?

Aivoergonomia (= kognitiivinen ergonomia) tarkoittaa lyhyesti sitä, että työn, työvälineiden, ympäristön ja työtapojen suunnittelussa huomioidaan ihmisen tiedonkäsittelykykyyn ja -rajoitteisiin liittyvät tekijät.

Aivojen (yli)kuormitus on usein seurausta siitä, että työtä ei ole suunnitteltu ja optimoitu aivojen kuormitukseen vaikuttavat osatekijät huomioiden. Kuormitus heijastuu muun muassa ongelmanratkaisu – ja päätöksentekokykyyn, keskittymiseen, havainnointiin, priorisointikykyyn ja oppimiseen. Siis niihin toimintoihin, jotka ovat yhä tärkeämmässä roolissa erilaisissa työtehtävissä ja työn laadukkaassa tekemisessä.

Aivoterveydestä huolehtimisella varmistetaan työn sujuvuuden ja työssä onnistumisen lisäksi, että yksilöllä jää voimavaroja työn ulkopuolelle hyvinvoinnin muista osatekijöistä huolehtimiseen. Siksi siitä tulee huolehtia!

PÄÄPÄIVÄ ETÄRYHMÄ-VALMENNUS 20.5.2021 KLO 9-15

Historian ensimmäinen aivoterveyteen keskittyvä työhyvinvoinnin valmennuspäivä, PÄÄPÄIVÄ, järjestetään torstaina 20.5.2021 klo 9-15 zoom-videoyhteyden välityksellä.

VALMENNUS ON SINULLE, MIKÄLI HALUAT OPPIA:

 • johtamaan ja suunnittelemaan työtä aivoterveys huomioiden
 • optimoimaan voimavarojasi ja ajan käyttöäsi
 • menetelmiä keskittymiskyvyn, muistin ja oppimisen tukemiseksi
 • keinoja stressin hallintaan ja paineensietokyvyn vahvistamiseen
 • suunnittelemaan palautumistasi työn ja aivoterveyden edellyttämällä tavalla

VALMENNUKSEN KESTO: 6h (sis.tauot)

INVESTOINTI: 247€ + ALV.24% (pilottihinta)

Ryhmään mahtuu 20 osallistujaa.

3 teemaa
3 asiantuntijaa
3 näkökulmaa

3 teemaa ⎪ 3 asiantuntijaa ⎪ 3 näkökulmaa

Valmentajat

Pääpäivä – valmennus tuo kolme oman alansa asiantuntijaa yhteen, tuoden osallistujille monipuolista osaamista ja näkökulmaa aivoterveydestä ja jaksamisesta huolehtimiseen.

Taru Puukko

Taru Puukko

Toimitusjohtaja & Valmentaja @RESET.ON Sertifioitu LUONTAISET TAIPUMUKSET™️ - ja Firstbeat®️ - valmentaja

Taru työskentelee valmentajana ja konsulttina henkilöstön kehittämisen ja työhyvinvoinnin parissa. Hän on erikoistunut ammatissaan työn kuormitus – ja palautumistekijöiden tunnistamiseen, stressinhallintaan ja aivoterveyden tukemiseen.

RESET.ON:n yksi kantavista ajatuksista on auttaa yrityksiä kehittämään työtä siten, että se voi tukea paremmin henkilöstön jaksamista ja hyvinvointia.

FT Nina Niemelä

FT Nina Niemelä

Toimitusjohtaja & Valmentaja @Sweducation Oy

Nina on osallistavien opetusmenetelmien ja vuorovaikutuksen asiantuntija. Hän työskentelee pedagogiikan valmennus- ja koulutustehtävissä. Intohimo löytyy kuulijaa aktivoivissa tehtävissä, aivojen eri osa-alueiden hyödyntämisessä ja kokemuksellisuudessa.

Nina toimii valmennus -ja yhteistyökumppanina RESET.ON:ssa.

Maiju Leppäluoto

Maiju Leppäluoto

Personal Trainer & Valmentaja @Tmi Maiju Leppäluoto

Maiju työskentelee Personal Trainerinä ja valmentajana hyvinvointialalla. Työssään hän on perehtynyt ihmisten hyvinvointiin niin liikunnan, ravinnon kuin henkisen hyvinvoinnin osalta. Maiju auttaa eri kuntotason omaavia ihmisiä pysyvän elämäntapamuutoksen rakentamisessa.

Maiju toimii valmennus -ja yhteistyökumppanina RESET.ON:ssa.

PÄÄPÄIVÄN TEEMAT

TEEMA 1:

Aivoterveys, kuormitustekijät ja palautumisen & stressin vaikutukset aivojen tiedonkäsittelyn toimintaan ja työn tuloksiin: Miten työtä suunnittelemalla on mahdollista huolehtia aivoterveydestä? Voiko työ tukea meidän hyvinvointia arjessa?

TEEMA 2:

Kokemukselliset menetelmät osana aivoterveyden tukemista: Kuinka terävöittää mm. priorisointi – ja keskittymiskykyä arjen kiireen keskellä? Mikä on tämän vaikutus voimavaroihin ja aivojen kuormitukseen?

TEEMA 3:

Hyvinvoinnin kolme osatekijää: Liikunnan, unen ja ravinnon merkitys aivoterveyden ylläpitämisen ja resilienssin näkökulmasta. Miten varmistaa uusien tapojen käytäntöön vientiä? Millä pienilläkin päivittäisillä teoilla on isoja vaikutuksia oman hyvinvoinnin ja aivoterveyden tukemiseen?

OSALLISTU PÄÄPÄIVÄ -ETÄRYHMÄ-VALMENNUKSEEN!

Kutsumme sinut mukaan matalalla kynnyksellä toteutettavaan PÄÄPÄIVÄ -valmennuspäivään oppimaan kanssamme taitoja aivoterveydestä huolehtimiseen ja työn fiksuun suunnitteluun.

Laatuaan ensimmäinen aivoterveyteen keskittyvä valmennus järjestetään torstaina 20.5.2021 klo 9-15 zoom-videoyhteyden välityksellä.

KERTAUKSENA VALMENNUKSELLA OPIT:

 • johtamaan ja suunnittelemaan työtä aivoterveys huomioiden
 • optimoimaan voimavarojasi ja ajan käyttöäsi
 • menetelmiä keskittymiskyvyn, muistin ja oppimisen tukemiseksi
 • keinoja stressin hallintaan ja paineensietokyvyn vahvistamiseen
 • suunnittelemaan palautumistasi työn ja aivoterveyden edellyttämällä tavalla

VALMENNUKSEN KESTO: 6h (sis.tauot)

INVESTOINTI: 247€ + ALV.24% (pilottihinta)

Ryhmään mahtuu 20 osallistujaa.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisessa, jonka yhteydessä kysymme tarkemmat osoitetiedot materiaalin toimituksia varten sekä laskutustiedot. Valmennusmaksun eräpäivä on 5.5.2021 ja lasku toimitetaan joko sähköpostilla tai yrityksen maksaessa suoraan verkkolaskulla.

Jes! Haluan mukaan PÄÄPÄIVÄ-etävalmennukseen! 

Ilmoittaudu täyttämällä tietosi lomakkeelle.

ILMOITTAUTUMINEN / LISÄTIETOJA

  Mikäli 20.5.2021 järjestettävän valmennuksen ajankohta ei sovi tai haluat muuten lisätietoa valmennusta koskien, laita ruksi jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja otamme sinuun yhteyttä.
 • Täytä osoitetietosi valmennusmateriaalien toimittamista varten.
 • Täytä tähän kenttään laskutustiedot, mikäli lasku toimitetaan muuhun, kuin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit lähettää myös kysymyksen tämän kentän kautta.
 • Tietosuojaselosteemme on nähtävillä täällä: https://reseton.fi/tietosuojaseloste/

Teot onnellisemman työaikakokemuksen kehittämiseksi edellyttävät päätöksiä. Päätökset puolestaan edellyttävät rohkeutta. Rohkeasti toimiminen puolestaan edellyttää sen hyväksymistä, että pelottavin hetki on hetki juuri ennen aloittamista.

Haluamme tehdä matkastasi turvallisen ja olla tukenasi ensi askeleesta alkaen. Ilmoittaudu Pääpäivän etäryhmään oheisesta lomakkeesta. Täytä tietosi ja pääset kohti onnellisempaa työaikakokemusta.